Kamers en faciliteiten

Erve Toon’boer heeft in 2017 haar deuren geopend. Er zijn op deze locatie 2 karakteristieke gastenkamers gerealiseerd: de 'Mosbeek’ en de ‘Elsbeek’.
Beide kamers bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk via een beveiligd sleutelsysteem. Deze 2 kamers maakt dat B&B Erve Toon’boer geschikt is voor maximaal 4 gasten. 

Kamer 1: ‘Mosbeek’

Kamer de ‘Mosbeek’ is een ruime, sfeervolle kamer van circa 16,5 m2. Deze kamer is voorzien van een groot comfortabel tweepersoonbed (180cm x 200cm) bestaande uit 2 eenpersoons matrassen en 1 tweepersoons topdekmatras. Verder beschikt de kamer over een eigen Smart TV, een gratis wifi-verbinding, een knus zitje en een kast waar u uw kleding kwijt kunt.

Aansluitend aan gastenkamer de ‘Mosbeek’ vindt u een fijne, privé badkamer, welke voorzien is van een regendouche, wastafel en toilet. In deze badkamer is tevens een föhn aanwezig en u vindt er een elektriciteitsaansluiting voor uw eventuele overige apparaten. Bovendien zorgen wij er bij ieder verblijf voor dat er handdoeken en doucheproducten voor u klaarliggen. Op deze manier proberen wij uw verblijf in B&B Erve Toon’boer zo aangenaam mogelijk te maken. 

Prijs van deze kamer, per nacht op basis van 2 personen:
april t/m oktober  € 92,10 incl. ontbijt
november t/m maart € 107,10 incl. ontbijt

Kamer 2: ‘Elsbeek’

Kamer de ‘Elsbeek’ is een kleine, zeer knusse kamer van circa 11,5 m2. Deze kamer is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. In deze kamer staat een heerlijk boxspringbed(160cm x 200cm) bestaande uit 1 matras en 1 topdekmatras. Ook deze gastenkamer is voorzien van een eigen Smart TV, een gratis wifi-verbinding en een knus zitje. 

Aansluitend aan gastenkamer de ‘Elsbeek’ vindt u een fijne, privé badkamer, welke voorzien is van een regendouche, wastafel en toilet. In deze badkamer is tevens een föhn aanwezig en u vindt er een elektriciteitsaansluiting voor uw eventuele overige apparaten Bovendien zorgen wij er bij ieder verblijf voor dat er handdoeken en doucheproducten voor u klaarliggen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw verblijf bij B&B Erve Toon’boer. 

Prijs van deze kamer, per nacht op basis van 2 personen:
april t/m oktober € 82,10 incl. ontbijt
november t/m maart € 97,10 incl. ontbijt

Een gemeenschappelijke ruimte met pantry

Naast de 2 gastenkamers beschikt woonboerderij Erve Toon’boer over een gemeenschappelijk ruimte. Deze gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een pantry met koffie- en theefaciliteiten, een magnetron en een koelkast. Hier kunt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van maken. 

Een heerlijk ontbijt

Bovendien zal er in deze ruimte iedere ochtend op een door u gewenst tijdstip een vers en uitgebreid ontbijt voor u klaarstaan.Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, koffie en thee, vruchtensap, vruchtenyoghurt, een vers gekookt eitje en een selectie van kaas, vleeswaren en zoet beleg. 

Een gezellige buitenruimte 

Daarnaast is er aan de voorzijde van B&B Erve Toon’boer een prachtige buitenruimte gecreëerd. Neem plaats aan de picknicktafel en geniet optimaal van het Twentse landschap. Koelt het ’s avonds af? Geen probleem! In het afsluitbare schuurtje vind u een sfeervolle houtkachel. Dit schuurtje beschikt tevens over oplaadpunten voor elektrische fietsen en biedt ruimte voor het stallen van uw fiets. Bovendien kunt u aan deze voorzijde van de B&B gemakkelijk uw auto parkeren, dit is geheel gratis. 

Rook- en huisdiervrij! 

Niet alleen de gastenkamers, maar het gehele B&B Erve Toon’boer is rookvrij. Wilt u roken, dan verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van de buitenruimte. Bovendien zijn ook huisdieren niet toegestaan. 

Sluiten